Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı hüsran gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde düzenır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Özellikle duyarlı ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Mono blok gövde gestaltsı cenah sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapıları olarak da bilinen ivedili çıkış kapılarının hangi malzemeden konstrüksiyonlması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar peklik seviyeleri cümle belirli standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça içli davranıyoruz.

Özellikle duygun ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin mevki önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek sinein Yangın Kapısı Fiyatları kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page